Circulatia arteriala, venoasa si limfatica Liquid Veinol 0.5 l

74 99 lei
Stoc epuizat
Risc Zero garantat de cele 2 servicii
Livrare cu verificare si Retur in 14 zile
Descrierea promotiei -

Circulatia arteriala, venoasa, limfatica

Cod produs : 1649653

Liquid Veinol din gama Liquid4Life este un produs 100 % natural al laboratoarelor Eric Favre®  din Paris Franta, avand o actiune benefica pentru circulatie.

 

Indicatii:

Datorita celor 4.790 mg de substante naturale active atent selectionate, Liquid Veinol are o actiune completa asupra circulatiei:

Imbunatateste circulatia arteriala

Imbunatateste circulatia venelor: deosebit de indicat pentru picioare grele, furnicaturi

Imbunatateste circulatia limfatica

 

Forma de prezentare:

Flacon de 500 ml.

 

Ingrediente:

Apa; suc concentrat de coacaze negre; extract de vita-de-vie; extract de hamamelis; extract de ginkgo biloba titrat in glicozide flavonice; extract de sulfina; extract de ghimpe paduret titrat in ruscogenina; conservanti: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; extract de ananas titrat in bromelaina; aroma de fructe de padure (0.08%); vitamina C; extract din samburi de struguri; extract de castan salbatic; corector de aciditate: acid citric.

 

Proprietatile principalelor extracte naturale:

 

Samburii de Struguri titrati in Ologo-ProantoCianide (OPC)

Toate studiile stiintifice par sa indice faptul ca strugurii si samburii lor contin substante cu rol in preventie. Cercetarile cele mai intense s-au facut asupra flavonoidelor, cele care dau culoarea rosie a strugurilor.

Printre flavonoidele care se gasesc in vin, cercetatorii s-au preocupat mai ales de Quercetina, de Resveratrol si de Oligo-ProantoCianide (OPC), continute in principal in samburii de struguri, recunoscuti pentru proprietatile puternic antioxidante.

Se estimeaza ca efectul lor antioxidant este de 50 de ori mai mare decat cel al vitaminelor C si E. In plus, cum vitamina C este hidrosolubila iar vitamina E liposolubila, efectul lor antioxidant se exercita in principal intr-un mediu cu apa pentru vitamina C sau cu grasimi pentru vitamina E, pe cand OPC sunt active si intr-un mediu si in celalalt.

De altfel, OPC se aseamana in mod special cu colagenul, aceasta proteina care formeaza majoritatea tesuturilor conjunctive ale organismului, cum ar fi pielea, tendoanele, ligamentele si cartilajele, ca si peretele intern al vaselor sanguine.

OPC se combina cu colagenul si contribuie la mentinerea integritatii structurii tesuturilor conjunctive, datorita actiunii antioxidante, dar si pentru ca inhiba sinteza anumitor substante care au ca efect declansarea reactiilor alergice si inflamatorii.

Datorita acestor caracteristici, ele sunt capabile sa diminueze in mod eficient permeabilitatea vasculara si sa creasca rezistenta capilara, sa imbunatateasca functia vasculara si circulatia periferica.

In anii 1980, in Franta, s-au facut cateva studii clinice concludente asupra extractelor din samburi de struguri. Rezultatele lor arata ca extractele din samburi de struguri pot reduce simptomele insufucientei venoase si varicele.

In vitro, in prezenta proantocianidelor, fibroblastele cutanate si celulele musculare netede porcine se leaga de fibrele de elastina. Proantocianidele cresc rezistenta elastinei la descompunerea enzimatica si intaresc interactiunea intre fibre si celule, favorizand mentinerea unei bune functionari a peretilor vasculari. Adaugarea de 1 mg/ml de OPC la o cultura de celule omenesti de pe peretii venosi bolnavi a dus la scaderea cu 34% a procentului de acid hialuronic, indicand un efect posibil pentru a trata edemele veno-limfatice care par ca se datoreaza cresterii nivelului de acid hialuronic.

Peretii venelor varicoase difera de peretii venelor normale printr-o pierdere a continutului de colagen si o crestere a activitatii enzimatice distrugatoare de proteine (distrugand colagenul) ca si a radicalilor liberi.

In Franta s-a realizat un mare numar de studii clinice utilizand extracte din samburi de struguri pentru a trata fragilitatea capilara si venele varicoase. Intr-un studiu dublu-orb (nici pacientul si nici medicul nu cunosc ce tratament au primit, respectiv au administrat), 71 de pacienti suferind de insuficienta venoasa au primit 300 mg de antocianidina din samburi de struguri sau un placebo. La 75% dintre pacientii cu suplimente s-a constatat o reducere considerabila a simptomelor functionale, fata de 41% subiectii sub placebo. Masuratorile arata ca administrarea unei doze unice de 150 mg de antocianidine cresc tonusul venos la pacientii cu vene varicoase extinse.

Intr-un alt studiu clinic, un grup de pacienti in varsta cu o rezistenta scazuta a capilarelor a fost tratat cu 100 – 150 mg de antocianidina sau cu un placebo. Dupa doua saptamani de tratament, la jumatate dintre subiecti, s-a constatat o imbunatatire a rezistentei capilare.

Cercetatorii europeni au facut multe experimente clinice de mica anvergura pe persoane atinse de insuficienta venoasa sau de varice. Majoritatea acestor studii, in decursul carora s-au folosit in special extracte din samburi de struguri, concluzioneaza ca OPC pot reduce durerea picioarelor (gambelor) ca si tumefactiile cauzate de insuficienta venoasa si varice.

 

Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba este reprezentantul celei mai vechi specii de arbori din lume, singurul supravietuitor la schimbarile climatice si geologice care s-au derulat.

Diverse studii au permis identificarea mai multor substante active printre care flavonoide, flavone, acizi organici si in special lactone specifice arborelui de ginkgo biloba – ginkgolidele si bilobalidele. Actiunea acestui ginkgo pare sa rezulte din asocierea intre acesti diferiti componenti.

Extractul stabilizat de Ginkgo Biloba este recunoscut de Comisia Europeana si de Organizatia Mondiala a Sanatatii ca tratament pentru afectiunile legate de rezistenta arteriala periferica, dintre care claudicatia intermitenta, ca tratament adjuvant in simptomele de dementa de origine vasculara sau degenerativa si pentru a trata tiuitul in urechi (acufene) de origine vasculara.

Extractul de Ginkgo biloba este recunoscut pentru imbunatatirea circulatiei sanguine printre altele favorizand dilatarea vaselor sanguine (cresterea diametrului). Diferitii componenti pe care ii contine ar putea permite reducerea vascozitatii sangelui si ar putea proteja celulele nervoase datorita efectelor antioxidante. Aceste substante ar putea deasemenea inhiba agregarea plachetara.

 

Bromelaina

Ananasul este bogat in bromelaina, enzima proteolitica. Altfel spus, ea descompune proteinele prin hidroliza, adica ea scindeaza proteinele in molecule mai mici si le face inactive. Prin aceasta metoda, bromelaina distruge anumite proteine nefaste pentru sanatate.

Dupa mai multe observatii clinice, bromelaina poseda o actiune benefica asupra sanatatii cardiovasculare si circulatorii. Ea ar putea preveni mai ales agregarea plachetara.

In plus, studiile au aratat ca bromelaina ar putea avea un rol in activarea raspunsului imunitar. Ea permite intarirea sistemului imunitar stimuland producerea de citokine.

Comisia Europeana a aprobat folosirea bromelainei pentru a trata edemul postoperator si post-traumatic, in special al sinusurilor nazale si para-nazale.

Bromelaina este recunoscuta si pentru actiunile sale anti-inflamatorii care permit diminuarea edemelor si facilitarea eliminarii degradarii celulare.

Inca din anii 1960, in timpul unui experiment clinic dublu-orb cu placebo, efectuat pe 146 boxeuri care sufereau de contuzii si hematoame, s-a constatat ca 78% dintre subiectii tratati cu bromelaina (intern) au fost complet vindecati dupa 4 zile, fata de 14% pentru cei din grupul placebo. Ranile care nu erau vindecate complet dupa cele 4 zile, s-au vindecat in 8 sau 10 zile in grupul tratat, fata de 7 pana la 14 zile in grupul placebo. Pe parcursul multor altor studii, nu neaparat controlate, s-a observat deasemenea ca inflamatia care urmeaza dupa diferite interventii chirurgicale s-a diminuat semnificativ daca pacientii luau 40 mg de bromelaina, de 4 ori pe zi, timp de 2 zile inainte de operatie si timp de 5 zile dupa operatie.

In timpul unui studiu pe 73 de subiecti atinsi de flebita acuta, s-a observat ca un tratament pe baza de bromelaina si analgezice a permis reducerea simptomelor acestei afectiuni a sistemului venos.

 

Ghimpele Paduret

In mod obisnuit utilizat ca si diuretic, studiile au aratat ca Ghimpele paduret are o actiune tonica asupra venelor datorata unui mecanism alfa-adrenergic.

Saponozidele steroidice prezente au o actiune vasoconstrictoare, antiinflamatorie si anti-edematoasa fiind foarte util in tratamentele hemoroizilor si a picioarelor grele. Cat despre rutina (substanta), se comporta ca o vitamina P, imbunatatind rezistenta capilarelor. Toate aceste proprietati fac ca Ghimpele paduret sa permita imbunatatirea functionarii veno-limfatice si vindecarea afectiunilor venoase ale membrelor inferioare.

 

Vita de vie

Aceasta specie lemnoasa si cataratoare provenita din varietati Teinturier este in mod obisnuit recunoscuta pentru redarea confortului circulator. Proprietatile sale benefice se bazeaza pe prezenta substantelor care ofera vaselor de sange o protectie ridicata.

Frunzele contin antocianide care sunt recunoscute pentru efectul benefic asupra sistemului circulator, diminuand permeabilitatea capilarelor si crescandu-le rezistenta. Ele previn de asemenea staza venoasa, combatand insuficienta venoasa si fragilitatea capilarelor. Aceasta actiune este sporita de prezenta taninurilor, astingente si vasoconstrictoare (favorizeaza contractia celulelor musculare ale vaselor de sange), care faciliteaza returul venos (intoarcerea spre inima a sangelui acumulat in membrele inferioare). Printre flavonoidele prezente in vita-de-vie, mentionam prezenta Oligo ProantoCianidelor OPC care actioneaza contra radicalilor liberi. Ele sunt stabilizatorii colagenului prezent in membranele vaselor de sange.

 

Hamamelis

Hamamelisul este recunoscut ca fiind un excelent venoprotector, datorita taninurilor continute in frunze si in scoarta. In plus, planta ar putea stimula eficient microcirculatia avand in vedere continutul in flavonoide.

 

Sulfina

Florile de sulfina sunt recomandate pentru proprietatile lor anti-inflamatorii, pentru tratarea insuficientei venoase (picioare grele si dureroase, varice, hemoroizi) si pentru stimularea circulatiei limfatice in cazul edemelor (umflaturilor).

Sulfina contine substante din familia cumarine (capabile sa opreasca coagularea sangelui), in special melilotoside. Datorita acestei substante, ea actioneaza contra edemelor. Deasemenea, mai contine flavonoide care i-ar conferi efectele de protectie a vaselor sanguine.

Agentia Europeana a Medicamentelor recunoaste folosirea traditionala a Sulfinei „pentru a inlatura disconfortul legat de manifestarile insuficientei venoase (picioare grele)“. Organizatia Stiintifica Europeana in Fitoterapie (ESCOP) recunoaste folosirea sulfinei in tratarea „simptomelor insuficientei venoase si a varicelor“.

 

Poate actiona pe mai multe planuri:

- o actiune limfokinetica demonstrata pe fluxul canalului toracic al subiectilor voluntari

- o crestere a drenarii lichidului limfatic printr-un efect de stimulare directa a vaselor limfatice

- o stimulare a macrofagelor, care le creste activitatea de fagocitoza si de proteoliza

- o ameliorare a calitatii si a rapiditatii returului venos

- o actiune de protectie a capilarelor.

 

Castanul salbatic

Originar din Balcani, castanul salbatic este un arbore ornamental maret pe care il intalnim des in parcuri. Fructul este reprezentat de o capsula tepoasa ce contine samanta globulara, care se recolteaza in septembrie si in octombrie.

Castanul salbatic este recunoscut pentru actiunea sa asupra sistemului circulator. El creste elasticitatea capilarelor sanguine si diminueaza permeabilitatea membranei, ceea ce faciliteaza intoarcerea sangelui spre inima. El are deasemenea proprietati anti-inflamatorii si vasoconstrictoare. Astfel, castana salbatica este renumita pentru ca previne si reduce simptomele asociate insuficientei venoase (greutate in picioare, furnicaturi, oboseala)

 

Vitamina C

Vitamina C este necesara tesuturilor organice pentru a forma si intretine substantele care asigura coeziunea celulelor intre ele. Aceasta substanta care sudeaza peretii celulelor intre ei se numeste colagen. Este principala proteina a tesutului conjunctiv.

Colagenul este indispensabil pentru soliditatea peretilor vaselor sanguineVitamina C este esentiala pentru formarea si mentinerea elastinei, o alta proteina a tesutului conjunctiv. Colagenul fiind unul dintre componentii tesutului cicatricial, acidul ascorbic ajuta la cicatrizare.

Vitamina C joaca deasemenea un rol important la nivel imunologic. Ea stimuleaza activitatea fagocitelor, globule albe care identifica si elimina bacteriile si virusii. Ea participa deasemenea la formarea globulelor rosii si creste aportul de fier continut in plante. Unul din rolurile foarte importannte ale vitaminei C este efectul sau antioxidant care protejeaza celulele impotriva deteriorarii cauzate de radicalii liberi.

 

Mod de utilzare:

Luati 30 ml, pur sau diluat in apa sau in suc de grepfruit, de preferinta dimineata pe stomacul gol timp de 30 zile.

 

Atentionari:

Nu depasiti doza zilnica recomandata.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Contraindicat femeilor insarcinate.

Consultati medicul daca luati si anticoagulante.

A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si a unui stil de viata sanatos.

A se pastra in locuri uscate, ferite de lumina si caldura.

Dupa deschidere pastrati la rece.

 

Beneficii pentru

30 ml

Extract de Vita-de-vie

fie in echivalent planta

200 mg

2 000 mg

Extract de hamamelis

fie in echivalent planta

200 mg

2 000 mg

Extract de Ginkgo biloba titrat in glicozide flavonice

Din care glicozide flavonice

63 mg

15.1 mg

Extract de Sulfina

fie in echivalent planta

60 mg

600 mg

Extract de ghimpe paduret titrat in ruscogenina

Din care Ruscogenina

35 mg

7 mg

Pudra de ananas titrat in bromelaina

Din care bromelaina

25 mg

150 Unitati digestive

Extract din samburi de struguri titrat in OPC

Din care OPC

10.5 mg

10 mg

Extract de Castan salbatic

fie in achivalent planta

10 mg

50 mg

Vitamina C

12 mg

(15% *DZR)

*DZR: Doza zilnica de Referinta

 

Prezentare produs:

- Actiune globala asupra circulatiei de retur, membrelor grele, obosite, furnicaturi

- Dozare precisa: +4 790mg pentru 30ml

- Aroma de fructe: fructe de padure

- Fara adaos de zahar, indulcitori, coloranti, VEGAN 

 

Acest produs nu este un medicament, ci un supliment alimentar pe baza de extracte de plante si vitamina C.

 

 

* Mentiune: Vanzatorul face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului

Politica de returnare - Vezi mai multe

Categorii:   Suplimente nutritive

Cod produs: 1649653

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord