Bucharest Denthal Clinic te ajuta sa intineresti: Augumentare riduri nazo labiale sau insprancenare cu acid hialuronic Regenyal Ideea 0,5 ml , pentru doar 475 RON in loc de 950 RON

Oferta inchisa

PRET INITIAL

900 lei

REDUCERE

44%

PRET

499 lei

Clienti satisfacuti
CANTITATE LIMITATA Promotia s-a incheiat cumparate

VALABILITATE CUPON

30 zile de la data achizitionarii

Descrierea promotiei

  • Stiai ca acidul hialuronic este prezent in pielea noastra, astfel procedura de augmentare fiind sigura si lipsita de reactii alergice?
  • Odata cu inaintarea in varsta, productia naturala de acid hialuronic se diminueaza si aspectul pielii si al buzelor se degradeaza.
  • Procedura nu este deloc dureroasa, acidul hialuronic se injecteaza prin ace extrem de fine care creaza doar o usoara senzatie de disconfort. Inaintea injectarii se aplica o crema anestezica;
  • Nu ai nevoie de timp de recuperare si te poti intoarce la activitatea curenta imediat dupa procedura.

Categorii:   Estetica medicala    

Cod produs:   142597

Conditii de utilizare

  • Poti comanda oricate cupoane doresti, insa poti folosi doar 1 cupon in nume propriu. Restul le poti oferi cadou.
  • Printeaza cuponul si prezinta-te cu el la cabinet.

Vanzator: Dorobanti Lips&Smile

Adresa: Calea Dorobanti nr 124, Bucuresti

Vezi mai multe oferte ale companiei

Suntem o echipa dinamica, cu spirit tanar, ne preocupa calitatea actului medical si confortul pacientului atunci cand vine la  stomatolog.


 Venim in intampinarea pacientilor cu toata gama de servicii stomatologice profesionale : Endodontie, Odontologie, Protetica, Chirurgie Dento-Alveolara, Implanturi Dentare, Parodontologie, Ortodontie, Pedodontie.


Suntem sociabili, flexibili si amabili ; va stam la dispozitie ori de cate ori aveti nevoie de serviciile noastre stomatologice si va raspundem la orice intrebare.

×

Instaleaza aplicatia TeamDeals

  Android   iPhone