Aparat pentru gatit orez ECG RZ 19, 700W, 1,8 L, functie mentinere la cald

125 lei
Stoc epuizat
Risc Zero garantat de cele 2 servicii
Livrare cu verificare si Retur in 14 zile
Descrierea promotiei -

Aparat pentru gatit orez ECG RZ 19

Cod produs : 2050006

Putere de intrare 700 W

Design din otel inoxidabil cu elemente de culoare neagra

Capacitate vas: 1,8 litru / 1500 g de orez

Vas de gatit detasabil cu suprafata antiaderenta

Capac de sticla

Mentine automat temperatura dupa încheierea procesului de gatire (pâna la 3 ore)

Indicator luminos pentru mentinerea temperaturii

Indicator luminos de gatit

Intrerupator de siguranta

Protectie impotriva supraîncalzirii

Accesorii incluse: lingura pentru amestecare si servire din plastic + cupa de masurare din plastic

 

Preparati orez intr-un mod simplu si rapid

ECG RZ 19 este un aparat special pentru prepararea tuturor tipurilor de orez. Este usor de utilizat si orezul va fi gata în câteva minute. Capacitatea interna a vasului este de 1,8 litri si puteti plasa pâna la 1500 de grame de orez brut. Vasul este usor de demontat si are o suprafata interioara neaderenta. ECG RZ 19 se bucura de un design elegant din otel inoxidabil si negru. Veti aprecia picioarele anti-alunecare foarte practice care asigura o plasare stabila pe suprafata de lucru. Deasemenea va sunt de ajutor accesoriile incluse: lingura si cupa de masurare.

 

Sfaturi pentru gatitul orezului

Orezul reprezinta o sursa valoroasa de carbohidrati complecsi, continând amidon natural. Va recomandam sa clatiti orezul cu apa potabila rece, pâna când acesta este curat. Acest lucru previne marirea orezului si lipirea acestuia de partea inferioara a vasului, dar poate provoca si pierderea unor substante nutritive valoroase ale orezului.

• Când adaugati mai multa apa, orezul devine mai moale, atunci când îndepartati apa, orezul devine mai dur.

• Unele tipuri de orez necesita mai multa apa, de exemplu orezul salbatic, orezul Arborio. Prin urmare, ajustati întotdeauna reteta dupa cum este necesar. Procedati conform instructiunilor de pe ambalajul pachetului de orez.

• Când gatiti într-o cantitate mai mare de apa, interiorul capacului poate fi stropit cu picaturi de apa cu amidon. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, clatiti orezul înainte de gatit si lasati-l sa stea timp de 20 de minute dupa finalizarea gatitului, pentru a se absorbi excesul de apa.

* Mentiune: Vanzatorul face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului

Politica de returnare - Vezi mai multe

Specificatii

Brand ECG


Categorii:   Aparate de gatit cu aburi & Deshidratoare Aparate de gatit cu aburi & Deshidratoare ECG

Brand-uri:   ECG  

Cod produs: 2050006

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord