Ai grija de sanatatea ta si a celor dragi: Diagnosticare Osteoporoza 3 regiuni + Testul Frax, la 49 RON in loc de 170 RON

Oferta inchisa

PRET INITIAL

170 lei

REDUCERE

71%

PRET

49 lei

Clienti satisfacuti
CANTITATE LIMITATA

VALABILITATE CUPON

30 zile de la data achizitionarii
Descrierea promotiei -

Diagnostic Osteoporoza

 • Oferta include:
      Osteodensitometrime DXA 3 regiuni (diagnosticare osteoporoza)
      Testul FRAX
 • Osteodensitometria se recomanda tuturor femeilor dupa instalarea menopauzei, iar frecventa controlui ulterior o stabileste medicul specialist. Si barbatii pot suferi de osteoporoza, in special fumatorii si cei cu boli cronice ce primesc tratament cortizonic, iar indicatia de osteodensitometrie o stabileste medicul curant. Un os osteoporotic (rarefiat) se fractureaza mult mai usor, iar recuperarea dupa fracturi este intarziata, cu pretul unor dureri mari si a imobilizarii prelungite ce poate antrena alte complicatii (atrofii musculare, complicatii tromboembolice, escare de decubit etc.).
 • Asadar putem preveni o mare suferinta printr-o investigatie simpla si accesibila, care semnalizeaza momentul inceperii tratamentului de consolidare a masei osoase. Nu este necesara nici o pregatire speciala inaintea efectuarii unei osteodensitometrii.
 • Testul FRAX® este un instrument elaborat de OMS pentru a evalua riscul de fractura al pacientilor. Se bazeaza pe modele individuale care integreaza riscurile asociate cu factorii clinici de risc asa cum este densitatea minerala osoasa (DMO) la nivelul colului femural.

Conditii de utilizare

 • Poti folosi 1 cupon in nume propriu, iar restul le poti face cadou.
 • Dupa cumpararea cuponului, suna pentru programare.
 • Printeaza cuponul si prezinta-te cu el la clinica.

Categorii:   Radiologie    

Cod produs: 137704

Vanzator: Total Radiology - Vezi mai multe oferte ale companiei

Adresa: CALEA DUDESTI 104-122, sector 3, Bucuresti - in cladirea Policlinicii Vitan, Bucuresti

 • Serviciu vandut de societatea: SC Total Radiology SRL
 • Registrul Comertului: J40/21394/2006
 • CUI: 20061967
 • Adresa sediu social: Calea Dudesti, Nr 104-122 sect 3 Bucuresti, Bucuresti

Clinica noastră vă stă la dispoziţie cu metode imagistice moderne şi specialişti de valoare pentru diagnosticul complex al suferinţei dumneavoastră.

Imagistica este la ora actuală specialitatea medicinei cu un ritm de dezvoltare dintre cele mai rapide, folosind imagini obtinute prin diferite metode: ecografie, tomografie computerizată, mamografie, osteodensitometrie. În Clinica noastră imaginile obţinute prin aceste metode sunt interpretate eficient şi rapid pentru a contribui astfel la reducerea timpului necesar tratamentului optim.

×

Instaleaza aplicatia TeamDeals

  Android   iPhone