Abonament 5 sedinte masaj anticelulitic/ relaxare la doar 72 RON in loc de 250 RON, BONUS: 20% reducere la abonamentele de 10 sedinte de masaj de relaxare sau anticelulitic!

Oferta inchisa

PRET INITIAL

250 lei

REDUCERE

71%

PRET

72 lei

Clienti satisfacuti
CANTITATE LIMITATA

VALABILITATE CUPON

30 zile de la data achizitionarii
Descrierea promotiei -

Abonament 5 sedinte masaj

Masajul de relaxare induce o stare mentala pozitiva, micsoreaza anxietatea si depresia, imbunatateste capacitatea de concentrare si creaza stari de relaxare profunda, inlatura somnolenta din timpul zilei si insomnia. Prin masajul de relaxare corpul este ajutat sa elimine toxinele, conducand astfel la imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei, dezvoltarea amplitutinii de miscare la nivelul articulatiilor avand ca efect imediat eliminarea tensiunii musculare.
Masajul anticelulitic este una din cele mai bune solutii de a scapa de “coaja de portocala", afectiune atat de intalnita astazi. Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita. Masajul se face de obicei pe solduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme reductoare si uleiuri specifice, pentru a spori efectul anticelulita. Cu ajutorul acestui masaj se stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si se activeaza circulatia sangelui.

Conditii de utilizare

Poti folosi un cupon pentru tine, insa poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou!
Dupa cumpararea cuponului, suna la numerele de telefon afisate in cupon, pentru rezervare.

Programarile se fac cu cel putin 24 de ore inainte.
In cazul in care se face o programare si persoana respectiva nu se prezinta la salon in ziua si la ora stabilita si nu anunta cu minim 24 ore inainte acest lucru sau nu solicita reprogramarea, voucherul se considera consumat.

Categorii:   Masaj    

Cod produs: 154708

Vanzator: Studio Mayo - Vezi mai multe oferte ale companiei

Adresa: Str. Aurel Botea, nr.9, bl.B5, sc.2, Bucuresti, Bucuresti

  • Serviciu vandut de societatea: STIL VERSO GRUP SRL
  • Registrul Comertului: J40/13383/2008
  • CUI: 24273768
  • Adresa sediu social: Str. Aurel Botea, nr.9, bl.B5, sc.2, Bucuresti, Bucuresti

Situat in Bucuresti, zona Dristor-Baba Novac salonul “Studio Mayo” s-a deschis in august 2008 si iti ofera servicii de coafor, frizerie, manichiura, pedichiura, ungii false (gel si tips), cosmetica, machiaj de zi si de seara, pachete special pentru mirese, tratamente faciale, masaj anticelulitic si de relaxare, tratamente corporale (termocuverta).

×

Instaleaza aplicatia TeamDeals

  Android   iPhone