8 sedinte kinetoterapie, fizioterapie si consult doctor specialist recuperare medicala, la 179 RON in loc de 584 RON

Oferta inchisa

PRET INITIAL

584 lei

REDUCERE

69%

PRET

179 lei

Clienti satisfacuti
CANTITATE LIMITATA

VALABILITATE CUPON

30 zile de la data achizitionarii
Descrierea promotiei -

Kinetoterapie + fizioterapie

Kinetoterapia se defineste ca terapie prin miscare efectuata prin programe de recuperare medicala ce urmaresc refacerea unor functii diminuate sau cresterea nivelului functional in diverse suferinte, plecand de la exercitii fizice statice si dinamice profilactice ( de prevenire), curative si de recuperare.

Acest gen de tratament vizeaza cresterea fortei si rezistentei musculare, controlul si echilibrul corpului, formarea capacitatii de relaxare, corectarea posturii si aliniamentului corpului, cresterea mobilitatii articulare, reeducarea respiratorie etc.

Kinetoterapia se recomanda intr-o gama foarte larga de afectiuni: reumatice, neurologice, ale aparatului cardiovascular, respirator, metabolice (obezitatea), maladii congenitale (sindromul Down, tetraplegia etc).

Fizioterapia are numeroase beneficii asupra organismului deoarece calmează durerile musculare sau de articulaţii, are proprietăţi antiinflamatorii pentru că previne sau tratează inflamaţiile ori pur şi simplu relaxează musculatura corpului. Ea este de un real folos în probleme ortopedice (motorii sau neuro-scheletale), reumatologice, geriatrice, pedriatice sau chiar oncologice. Fizioterapia nu este doar una dintre cele mai eficiente forme de prevenire si recuperare a unei game largi de afectiuni, dar este si in totalitate naturala, nu are efecte adverse si nu implica nici un risc pentru pacienti.

Conditii de utilizare

Poti sa folosesti un cupon in nume propriu, iar restul le poti face cadou.

 • Dupa cumpararea cuponului, suna la clinica pentru programare ( program: L-V: 9-17). Datele de contact le vei gasi inscrise in cupon.
 • Printeaza cuponul si prezinta-te cu el la clinica.

Categorii:   Kinetoterapie    

Cod produs: 152809

Vanzator: ARTMEDICAL - Vezi mai multe oferte ale companiei

Adresa: Strada Pargarilor nr. 51-55, sector 2, Bucuresti, Bucuresti

 • Serviciu vandut de societatea: SC CHRISTINA' S CHEST SRL
 • Registrul Comertului: J40/2395/2010
 • CUI: 26619796
 • Adresa sediu social:

  Strada Pargari, Nr. 61-63

  , Bucuresti
 • Program de lucru:

  La 0747 954 186: L-V: 9-18

  La 0212103477: L-V: 9-17

Misiunea noastra este de a deveni un pion important în domeniul medical privat prin oferirea unor servicii de nivel profesional si de a imbunatati perceptia oamenilor despre cum sa isi ingrijeasca sanatatea cat mai bine.

Viziunea noastra 

Avem o echipa consolidata de medici, asistente si manageri necesara pentru atingerea obiectivelor de calitate in prestarea serviciilor medicale. 

Folosim tehnologie de ultima generatie pentru a fi in pas cu noile descoperiri in domeniul medical. 

Dezvoltam noi abordari in domeniul efectuarii serviciilor medicale prin relationarea unor specialitati, dar si prin scurtarea timpului de investigare si  diagnostigare a problemelor medicale. 

Dezvoltam directii noi de corelare a domeniului medical cu alte domenii adiacente pentru crearea unor solutiii complete pentru pacientii nostri si astfel vom încerca sa depasim stadiul unui simplu consult si tratament.

Valorile noastre 

Construim relații umane bazate pe increderea intre pacient si medic, oferind oportunitati angajatilor nostri. 

Actionam cu profesionalism si eficienta pentru a atinge performanta maxima. 

Integritatea, seriozitatea si responsabilitatea ne caracterizeaza. 

Pentru noi prestarea serviciilor medicale este o Arta, de aceea ne numim ArtMedical Clinic!

×

Instaleaza aplicatia TeamDeals

  Android   iPhone