Gateste ca un adevarat master chef: 85 Retete profesionale de preparate reci din Branza, Oua, Legume si Carne in format .pdf la doar 9 RON in loc de 19 RON

Descrierea promotiei -

Retete branzeturi + legume

Cod produs : 84621
  • Brosura “PREPARATE RECI DIN BRANZA, OUA, LEGUME SI CARNE” contine un numar de 85 de retete profesionale, ce se doresc a veni in sprijinul celor pasionati de arta culinara, dar si a bucatarilor profesionisti sau celor care au afaceri in  domeniul alimentatiei publice.
  • Preparatele reci sunt, de obicei, preparate usoare, ce ar trebui sa reprezinte “prologul” dejunului sau – cu alte cuvinte – sunt accesorii ale unui dejun complet, fara insa a fi obligatorii in alcatuirea acestuia.
  • Preparatele reci se prezinta in cantitati mici ca volum, trebuie sa fie picante, sa aiba gust extrem de fin, un stil minutios de pregatire si prezentare si un decor sau ornament ireprosabil.
  • Achizitionand aceste retete, veti avea oricand un material profesional care sa va fie de ajutor in incercarea dumneavoastra de a fi un bucatar desavarsit.
  • Realizate cu grija si prezentate intr-un mod cat mai atragator si ingrijit in care se va tine cont de alternarea culorilor si de o asezonare perfecta;
  • Dupa brosura “55 RETETE PROFESIONALE DE SOSURI”, si brosura de fata este o parte a retetarului professional “RETETELE BUNICULUI”, vol. I, retetar ce contine circa 1.200 de retete din toate categoriile.
  • Brosura este in format .pdf si va fi trimisa prin e-mail.
* Mentiune: Vanzatorul face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului

Descriere detaliata a promotiei

Gateste ca un adevarat master chef: 85 Retete profesionale de preparate reci din Branza, Oua, Legume si Carne in format .pdf la doar 9 RON in loc de 19 RON.

PREPARATE RECI DIN BRÂNZĂ, OUĂ SAU LEGUME

56. BRÂNZĂ FĂGĂRAŞ

57. LIPTAUER ALB

58. LIPTAUER TIMIŞOARA.

59. OUĂ CU ŞUNCĂ ÎN ASPIC

60. OUĂ CU MAIONEZĂ

61. OUĂ A LA RUS ÎN ASPIC

62. OUĂ A LA RUS CU MAIONEZĂ

63. OUĂ UMPLUTE, CU SOS TARTAR.

64. SALATĂ FRANCEZĂ

65. IAURT.

66. BAME A LA GREC.

67. CARTOFI UMPLUTI CU SALATĂ A LA RUS.

68. CHIFTELUŢE CU LINTE

69. CIUPERCI A LA GREC.

70. CIUPERCI UMPLUTE

71. CIUPERCI UMPLUTE A LA CLUJ

72. DOVLECEI A LA GREC.

73. FASOLE BĂTUTĂ

74. GHIVECI CĂLUGĂRESC CU LEGUME PROSPETE.

75. GHIVECI CĂLUGĂRESC CU LEGUME CONSERVATE

76. IAHNIE DE CIUPERCI

77. IAHNIE DE FASOLE ALBĂ

78. LINTE BĂTUTĂ

79. MAZĂRE BĂTUTĂ

80. ROŞII UMPLUTE, A LA MOSCOVA

81. ROŞII SAU ARDEI UMPLUŢI CU OREZ.

82. SALATĂ DE BOEUF.

83. SALATĂ A LA RUS.

84. SARMALE CU OREZ.

85. VINETE ÎMPĂNATE

86. PILAF CU PRUNE

87. PILAF DE PRAZ

88. SALATĂ ORIENTALĂ DE CARTOFI CU MAIONEZĂ

89. SALATĂ ORIENTALĂ DE IARNĂ

90. SALATĂ ORIENTALĂ DE PRIMĂVARĂ

91. SALATĂ ORIENTALĂ DE VARĂ

92. SARMALE ÎN FOI DE VIŢĂ CU OREZ.

93. VARZĂ CU OREZ.

PREPARATE RECI DIN CARNE



94. CHIFTELUŢE PRĂJITE, DIN CARNE DE VACĂ

95. CHIFTELUŢE PRĂJITE, DIN CARNE DE PORC

96. CHIFTELUŢE PRĂJITE, SPECIALE

97. COTLET SAU MUŞCHI DE PORC A LA RUS ÎN ASPIC.

98. CREIER A LA GREC.

99. CREIER A LA RUS ÎN ASPIC.

100. CREIER ÎN ASPIC.

101. CREIER PENE.

102. CURCAN RECE ÎN ASPIC.

103. DEBREŢIN SAU CABANOS PRĂJIT.

104. FICAT DE GÂSCĂ IN ASPIC.

105. FICAT, RINICHI SI INIMA DE VITA PRAJITE

106. FICAT, RINICHI SI INIMA DE VITA PRAJITE.

107. GALANTINĂ DE PASĂRE

108. LIMBĂ IN ASPIC

109. LIMBĂ DE PORC SAU VACĂ FIARTA, CU BOIA

110. LIMBĂ CU SOS REMOULADE

111. LIMBĂ CU SOS TARTAR

112. MEDALION DE PASĂRE IN ASPIC

113. MULE DE SUNCĂ IN ASPIC A LA TIMIŞOARA.

114. MUSCHI DE VACĂ A LA RUS IN ASPIC

115. MUSCHI DE VACĂ IN ASPIC

116. PARIZER PANE.

117. PASĂRE IN ASPIC.

118. PASĂRE IN ASPIC CU SOS ALB SI SALATĂ A LA RUS.

119. PASTĂ DIN CARNE DE PORC.

120. PASTĂ DIN CARNE DE VITEL.

121. PASTĂ DE FICAT DE PORC.

122. PASTĂ DE FICAT DE PORC A LA TIMIŞOARA.

123. PASTĂ DE SALAM.

124. PASTĂ DE SUNCĂ IN ASPIC, CU SOS TARTAR.

125. PASTĂ DE SUNCĂ IN ASPIC, A LA TIMIŞOARA.

126. PASTĂ VÂNĂTOREASCĂ.

127. PATEU DIN FICAT DE PORC A LA CLUJ.

128. PIFTIE DE CURCAN.

129. PIFTIE DE PORC.

130. PIFTIE DE PURCEL DE LAPTE.

131. RULOU SAU RULADĂ CU BRÂNZĂ ŞI SALAM.

132. RULOU SAU RULADĂ DE CARNE CU OU, IN ASPIC.

133. RULOU DE SUNCĂ A LA RUS.

134. RULOU DE SUNCĂ A LA RUS IN ASPIC.

135. SALATĂ ITALIANĂ.

136. SALATĂ DE PASĂRE.

137. SALATĂ DE PASĂRE IN ASPIC.

138. ŞUNCĂ IN ASPIC A LA TIMIŞOARA.

139. TOBĂ GARNI.

140. VRĂBIOARĂ ( ROSTBOEUF ) IN ASPIC.

Alte oferte Retete branzeturi + legume
Retete branzeturi + legume

Categorii:   Carti

Cod produs: 84621

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord