Bucatarii profesionisti stiu ca SOSUL este regele gastronomiei: 55 retete profesionale de sosuri in format .pdf la 9 RON in loc de 19 RON

Descrierea promotiei -

55 retete profesionale de sosuri

Cod produs : 84444
  • In schimbul cuponului de 9 RON vei primi brosura in format .pdf "55 retete profesionala de sosuri", semnata Adrian Buzoianu.
  • Brosura reprezinta o reala sursa de inspiratie pentru profesionisti sau pasionatii de arta culinara care au cunostinte minime in materie de gatit.
  • Sunt retete profesionale vechi, ce utilizeaza ingredientele specifice anilor ’60, departe de “E”-urile care au invadat retetele culinare actuale.
  • Sosurile sunt servite pentru asezonarea diferitelor feluri de preparate culinare, cu scopul de a le spori calitatile gustative dar si digestibilitatea.
  • Sosurile sporesc senzatia de satietate a consumatorilor atat datorita cantitatii de grasimi pe care o contin, cat si prin cantitatea de paine si de garnitura cu care se consuma.
  • De asemenea, prezenta sosurilor pe langa diferite preparate amelioreaza aspectul acestora si stimuleaza pofta de mancare a consumatorului.
  • Brosura este in format.pdf si va fi trimisa prin email.
* Mentiune: Vanzatorul face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului

Descriere detaliata a promotiei

Bucatarii profesionisti stiu ca sosul este regele gastronomiei: 55 retete profesionale de sosuri in format .pdf la 9 RON in loc de 19 RON.

Dupa modul de preparare, sosurile se impart in: Sosuri reci si Sosuri calde.

Efectul pe care il poate avea un simplu sos asupra unui preparat culinar poate fi unul spectaculos. Ca sunt usoare sau mai consistente, mai cremoase sau mai delicate retetele de sosuri vin in sprijinul celor care doresc sa transforme o friptura, o garnitura sau o salata ( pentru a enumera doar cateva dintre preparatele la care se pot adauga sosuri ), intr-o adevarata feerie a gustului.

In aceasta brosura – care este doar o mica parte din cele peste 1000 de retete profesionale pe care le veti gasi in primul volum al retetarului “RETETELE BUNICULUI” – veti gasi 55 de retete ale celor mai importante sosuri.

Aceste retete provin dintr-o colectie ce a apartinut bunicului matern al autorului, maistrul bucatar RĂCHIŢEANU DIONISIE, care impreuna cu fratele sau mai mare, RĂCHIŢEANU GHEORGHE, au lucrat de-a lungul anilor ( in perioade diferite ) pentru personalitati ale acelor vremuri ( Casa Regala a Romaniei, Maresalul Antonescu, Generalul Răşcanu ), Legatia ( denumirea veche pentru ambasada ) SUA la Bucuresti, Legatia Romana la Istanbul sau restaurante precum “Dunarea”, “Pescarul”, “Gambrinus” etc, dar care au si format la randul lor alti profesionisti ai artei culinare.

SOSURI CALDE
1. SOS BÉCHAMEL ( Sos alb din lapte )
2. SOS ALB PENTRU RUMENIT ( Sos Mornay )
3. SOS ALB DIN SUPA DE PASARE
4. SOS ALB CU VIN, PENTRU PEŞTE
5. SOS DE AGRIŞE
6. SOS BERNEZ
7. SOS BRUN SPANIOL
8. SOS BRUN CU MĂDUVĂ
9. SOS DE CASTRAVEŢI
10. SOS DE CEAPA
11. SOS DE CIUPERCI
12. SOS COLBERT
13. SOS DEMI-GLACE
14. SOS DE HREAN
15. SOS DE MĂCRIŞ
16. SOS MADERA
17. SOS DE MĂRAR
18. SOS DE MERE
19. SOS MÈUNIÉRE
20. SOS ARDELENESC DE MUŞTAR
21. SOS OLANDEZ
22. SOS PICANT
23. SOS PICANT CU MUŞTAR ( Sos Robert )
24. SOS ROMANESC
25. SOS ROŞU DE RACI ( Sos American )
26. SOS DE SMÂNTÂNĂ PENTRU VÂNAT
27. SOS DE SMÂNTÂNĂ
28. SOS DE TARHON
29. SOS TOMAT
30. SOS UNGURESC
31. SOS DE USTUROI
32. SOS DE VÂNAT ( Sos Poivrade )
33. SOS DE VIN ALB
34. SOS VÂNĂTORESC
35. SOS DE VIN ROŞU
36. SOS DE VIŞINE


SOSURI RECI
37. SOS ALB ( CHAUD – FROID )
38. SOS BRUN ( CHAUD - FROID )
39. SOS A LA GREC
40. SOS MAIONEZĂ
41. SOS DE MAIONEZA CU MUŞTAR
42. SOS A LA MUREŞ
43. SOS DE OŢET CU VERDEAŢĂ
44. SOS RAVIGOTÉ
45. SOS PENTRU VÂNAT
46. SOS REMULADE
47. SOS TARTAR
48. SOS DE USTUROI ( MUJDEI )
49. SOS VERDE PENTRU PESTE
50. SOS VINEGRET ( Sos vinaigrette )
51. SOS ASPIC FĂRĂ GELATINĂ
52. SOS ASPIC FĂRĂ GELATINĂ 2
53. SOS ASPIC CU GELATINĂ
54. SOS DE MAIONEZĂ CU ASPIC
55. SOS DE UNT ( Maître d’hotel )

Alte oferte 55 retete profesionale de sosuri
55 retete profesionale de sosuri

Categorii:   Carti

Cod produs: 84444

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord